Porsaan sisäfilettä ja sieniä kermakastikkeessa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- porsaan sisäfilee
- sipuli
- purjo
- valkosipuli
- säilykeherkkusieni
- pakastemaissi
- suola
- pippurisekoitus
- paprikajauhe
- sinappi
- kerma
- creme fraiche
- persilja
- öljy
Porsaan sisäfilettä ja sieniä kermakastikkeessa
n. 500 g possun sisäfilettä
2 isoa sipulia viipaleina
10 cm pätkä purjoa ohuina viipaleina
1 yksikyntinen valkosipuli/ 3 valkosipulinkynttä
1 iso prk säilykeherkkusieniä
n. 2 dl pakastemaissia
suolaa
pippurisekoitusta
n. 2tl paprikajauhetta
1-2 rkl sinappia
2 dl kermaa + 1 prk creme fraichea
persiljaa
öljyä paistamiseen
Poista possun sisäfileestä kalvot, leikkaa 1-2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi sipulit, hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna
pannussa öljyä, paista lihoja muutama minuutti, lisää joukkoon sipulit
ja valkosipuli. Jatka paistamista vielä hetki. Mausta
pippurisekoituksella, paprikajauheella, suolalla ja sinapilla. Lisää
kerma ja creme fraiche. Kiehauta. Lisää joukkoon maissit ja
persiljasilppu. Kuumenna.
Tarjoa riisin kanssa.