Porsaan sisäfilee ja marinoidut uunikasvikset

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • porsaan sisäfilee
  • tuorejuusto
  • pippurisekoitus
  • suola
  • valkosipulinkynsi
  • sipuli
  • bataatti
  • palsternakka
  • pestokastike

Porsaan sisäfilee ja marinoidut uunikasvikset

n. 800 g porsaan sisäfilettä
n. 100 g tuorejuustoa
pippurisekoitusta
suolaa
3 valkosipulinkynttä murskana

Kuumenna
uuni 175 asteeseen. Tee tahna tuorejuustosta, mausteista ja
valkosipulista.Poista lihasta kalvot. Leikkaa fileeseen viiltoja, johon
pursotat täytettä. Suolaa ja pippuroi filee pinnalta.Sido paisti
tiiviisti esim kalastajanlangalla. Nosta liha uunipellille
leivinpaperin päälle.

Uunikasvikset:

2 isoa sipulia
1-2 bataattia
2 palsternakkaa
pestokastiketta n. 0,5dl

Kuori
kasvikset, viipaloi ne. Kaada päälle pestokastike, anna maustua hetki.
Nostele ne pellille lihan viereen. Paista n. 30-45 minuuttia. Leikkaa
liha viipaleiksi ja tarjoa kasvisten kanssa. Lisäksi voit keittää myös
perunaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä