Porsaan paistisuikaleita, vihanneksia ja torvisieniä kermassa haudutettuna ja riisiä
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- porsaan paisti
- valkosipulinkynsi
- purjosipuli
- parsa
- torvisieni
- ruokakerma
- suola
- mustapippuri
- öljy
- persilja
Porsaan paistisuikaleita, vihanneksia ja torvisieniä kermassa haudutettuna ja riisiä
400 g porsaan paistia suikaloituna
2 isoa valkosipulinkynttä
1 purjosipuli ohuina viipaleina
200-300 g parsaa kukintoina
torvisieniä maun mukaan
4 dl ruokakermaa (tms.)
suolaa
mustapippuria myllystä
öljyä paistamiseen
persiljaa silppuna
Kuumenna
öljy pannussa, paista lihasuikaleet. Lisää joukkoon purjo, parsa ja
sienet, kääntele pannussa muutama minuutti. Lisää joukkoon kerma.
Kuumenna. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Silppua pinnalle persiljaa.
Voit halutessasi korvata puolet kermasta kuivalla valkoviinillä.
Tarjoa riisin tai pastan kanssa.