Porsaan noisetteja chili-paprikakastikkeessa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 2.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • porsaan sisäfilee
  • voi
  • öljy
  • suola
  • pippurisekoitus
  • punainen paprika
  • kevätsipuli
  • kerma
  • Chili-paprikatuorejuusto

Tämä ruoka on helppo ja nopea valmistaa. Sopii erinomaisesti juhlahetkiin.

Porsaan noisetteja chili-paprikakastikkeessa n. 4 annosta

700 g porsaan sisäfileetä
öljyä tai voita
suolaa
Santa Marian triple pepper seosta
1 punainen paprika
kevätsipulia maun mukaan
2 dl kermaa
200 g Viola Chili-Paprika tuorejuustoa

Poista lihasta kalvot ja leikkaa se parin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista lihaan väri molemmin puolin.
Mausta suolalla ja triple pepper -seoksella.
Paloittele joukkoon paprika ja kevätsipuli.
Kaada sekaan kerma ja tuorejuusto, anna hautua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.

Tarjoa lisäksi esimerkiksi valkosipuliperunoita.

Vinkki! Lisää tähän ruokaan tuoreita kantarelleja tai herkkusieniä!

Yhteistyössä