Porsaan lihaa mustapapukastikkeessa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- porsaan paisti
- munanvalkuainen
- maizenajauho
- mustapapukastike
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- valkoinen paprika
- punainen paprika
- vesi
- suola
- öljy
Porsaan lihaa mustapapukastikkeessa
500 g porsaanpaistia suikaleiksi leikattuna
1 munavalkuainen
1 rkl maizenajauhoja
3/4 dl mustapapukastiketta
2 sipulia puolitettuina ja ohuiksi viipaleiksi leikattuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 valkoinen paprika suikaleina
1 punainen paprika suikaleina
2-3 dl vettä
(suolaa tarpeen vaatiessa)
öljyä paistamiseen
Leikkaa
liha suikaleiksi. Sekoita munanvalkuaisesta rakenne rikki, lisää
joukkoon maizenajauhot, sitten lihasuikaleet ja mustapapukastike.
Leikkaa sipulit ja paprikat.
Kuumenna öljy pannussa. Paista lihat muutamassa erässä kovassa lämmössä kypsäksi.
Kaada kaikki lihat pannuun, lisää joukkoon sipulit ja paprikat, kääntele hetki. Lisää vesi ja kiehauta.
Tarkista maku.
Tarjoa lisäksi riisiä.