Kuorrutettu porsaan sisäfilee
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- porsaan sisäfilee
- öljy
- suola
- mustapippuri
- valkosipulinkynsi
- punainen pestokastike
- korppujauho
- juustoraaste
Vuosi lähestyy loppuaan. Jos nakit ja ranskalaiset tykötarpeineen eivät innosta, valmista juhlava porsaan sisäfilee, joka on kuorrutettu rapeaksi ja maukkaaksi.
Tarjoa seuraksi vaikkapa uunissa kypsennettyjä mausteisia lohkoperunoita tai yrteillä ryyditettyä juustosalaattia.
Kuorrutettu porsaan sisäfilee
2-3 annosta
n. 600 g porsaan sisäfileetä
tilkka öljyä paistamiseen
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Kuorrutus:
2-3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
3/4 dl punaista pestokastiketta
1 dl korppujauhoja
1 dl juustoraastetta
Ota liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä.
Poista kalvot.
Kuumenna öljy pannulla ja paista liha kauttaaltaan.
Hiero pintaan suolaa ja mustapippuria.
Nosta liha uunivuokaan.Laita lihaan paistomittari.
Sekoita kuorrutuksen ainekset ja painele lihan pinnalle.
Kypsennä 175 asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 65 astetta.
Anna lihan levätä hetki ennen mittarin poistamista.
Viipaloi ja nauti!