Kermaista kiinankaalia ja pekonia
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- pekoni
- sipuli
- kiinankaali
- savoijinkaali
- öljy
- seesaminsiemeniä
- kanaliemi
- mustapippuri
- ruokakerma
Kermaista kiinankaalia ja pekonia
170 g pekonia
1 sipuli
750 g kiinankaalia tai savoijinkaalia
2 rkl öljyä
25 g seesaminsiemeniä
1,5 dl kanalientä
mustapippuria myllystä
2 dl ruokakermaa
Kuumenna
pannu. Paahda seesaminsiemeniä kuumassa pannussa koko ajan käännellen,
kunnes saavat väriä. Kaada paahdetut siemenet esim lautaselle.
Kuumenna pannu uudestaan, lisää sukaloidut pekonit ja paista rapeaksi. Lisää sipulisilppu ja paista vielä hetki.
Lisää
joukkoon pituussuunnassa 3-5 osaan leikattu kiinankaali ja paista
muutama minuutti. Lisää pannuun kanaliemi ja seesaminsiemet (jätä
hitunen siemeniä koristeluun). Mausta mustapippurirouheella ja hauduta
kannen alla muutama minuutti. Lisää vielä kerma ja kuumenna.
Siirrä ruoka tarjoiluastiaan ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.