Karibialainen porsaanfilee

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • porsaan sisäfilee
  • sipuli
  • öljy
  • vihreä currytahna
  • kookosmaito
  • vesi
  • ruokakerma
  • ruukkusalaatti
  • rucola
  • herneenverso
  • punainen paprika
  • hunajameloni
  • kirsikkatomaatti

(kuva päivitetty 7.8.2011)



Karibialainen porsaanfilee

2 rkl öljyä
500 g porsaan sisäfilettä

2 sipulia silppuna (hieman öljyä paistamiseen)

1 rkl vihreää currytahnaa

1 prk kookosmaitoa

2 dl vettä

1 tlk ruokakermaa

Poista lihasta kalvot, leikkaa filee 1-2 cm:n siivuiksi.

Kuumenna öljyä pannussa, paista lihat molemmin puolin. Ota sivuun.

Kuumenna
tilkka öljyä pannussa, paista sipulisilppua ja currytahnaa muutama
minuutti. Lisää joukkoon vesi ja kookosmaito. Keittele miedolla
lämmöllä kastiketta kasaan n. 20 minuuttia, välillä sekoitellen. Kun
kastike alkaa olla jo kunnolla sakea, lisää lihapalat joukkoon
kuumenemaan. Jos maku on tässä vaiheessa todella vahva, siis liian
vahva 😉 , kaada joukkoon purkillinen ruokakermaa ja kuumenna vielä.

Tällä
ohjeella lopputuloksesta tuli todella herkullinen. Oikeasti siihen ei
olisi kuulunut laittaa kermaa, mutta taisin laittaa liikaa currytahnaa.
Jos et halua käyttää kermaa, vähennä currytahnan määrä puoleen ja tee
muuten samoin, paitsi jätät kerman pois.

Minttu tai korianteri sopii tämän ruoan yrttimausteeksi tuoreena. Tarjoa lisäksi riisiä ja salaattia.

Salaatti

ruukkusalaattia
rucolaa
herneenversoja
punaista paprikaa
hunajamelonia
kirsikkatomaatteja

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä