Hedelmäiset possunkyljykset
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- garam masala
- sipuli
- omena
- banaani
- valkosipulinkynsi
- tuore inkivääri
- ananas
- porsaankyljys
- suola
- mustapippuri
Tämä resepti on lukijan toiveesta toteutettu. Hedelmäseoksen alla muhineet kyljykset maistuvat kylmänä talvipäivänä perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Hedelmäiset possunkyljykset
4 annosta
2-3 rkl öljyä
2 tl garam masala -mausteseosta (sis. juustokuminaa, kardemummaa, korianteria, mustapippuria, neilikkaa, kanelia ja cayennepippuria)
2 isoa sipulia silputtuna
2 omenaa pieninä kuutioina tai raasteena
1 iso banaani kuutioina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä silputtuna
1 iso purkki ananasta paloina tai murskana liemineen
öljyä paistamiseen
4 porsaankyljystä
suolaa
garam masalaa
mustapippuria
Kuumenna öljy pannussa.
Laita garam masala pannulle ja kääntele hetki.
Lisää sipuli ja paista hetken aikaa.
Lisää muut ainekset ananasta lukuunottamatta ja jatka kääntelyä hetken aikaa.
Lisää lopuksi ananas liemineen ja anna kiehua hetken aikaa.
Kuumenna öljy pannulla ja paista kyljykset molemmin puolin.
Ripottele pinnalle ohut kerros suolaa, mustapippuria (myllystä) ja garam masalaa.
Laita kyljykset uunivuokaan ja kaada hedelmäseos päälle.
Kypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Pidä huoli, että kyljykset ovat seoksen alla paiston aikana. Näin ne pysyvät mehevinä.