Havaijin porsaankyljys

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • porsaankyljys
  • suola
  • pippuri
  • margariini
  • sipuli
  • valkosipuli
  • curry
  • vehnäjauho
  • kanaliemi
  • ananasmurska
  • suola
  • pippuri

 

Tässä hieman erilainen ohje porsaankyljyksistä. Helppo ja
suhteellisen nopeakin, riisi kypsyy samassa ajassa, kun valmistat
kyljykset.

Havaijin porsaankyljys

2 rkl öljyä
4 porsaankyljystä
suolaa
pippuria
3 rkl margariinia
2 sipulia hienonnettuna
2 valkosipulia murskana
1 rkl currya
2 rkl vehnäjauhoja
2,5 dl kanalientä
400 g ananasmurskaa
1/2 tl suolaa
pippuria

Kuumenna öljy pannussa ja ruskista kyljykset molemmin puolin. Nosta pois pannulta, mausta pippurilla ja suolalla.

Sulata
1 rkl rasvaa pannussa ja freesaa sipulia, valkosipulia ja currya. Lisää
loppu rasva ja anna sulaa. Sekoita joukkoon jauhot, sekä hetken päästä
kanaliemi ja ananasmurska, suola ja pippuri. Anna kiehua koko ajan
sekoittaen.

Laita kyljykset takaisin pannuun kastikkeen joukkoon ja nosta kansi päälle. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia.

Tarjoa riisin kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä