Välipalapizza – pepperoni
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 pkt valmista pizzapohjaa
- 2-3 dl paholaisen hilloa TAI
- 2-3 dl tulista tomaattihilloa (vaihtoehto)
- 200 g mozzarellaraastetta
- 100 g pepperoni-makkaraa
- 10 kpl kirsikkatomaatteja TAI
- 10 kpl miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Ota pizzapohja sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista.
- Laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä päälle Paholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa.
- Ripottele pinnalle mozzarellaraastetta ja asettele päälle pepperoni-makkaraa.
- Leikkaa kirsikka-tai miniluumutomaatit ohuiksi viipaleiksi ja laita pizzojen päälle.
- Kypsennä 225-250 asteessa uunissa noin 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
- Välipalapizza sopii erinomaisesti myös evääksi tai vaikka iltapalaksi.