Välipalapizza – pepperoni

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Välipalapizza
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Nyt valmistetetaan välipalapizza pepperonitäytteellä. Jaa valmis pizzapohja neljään osaan ja voit tehdä kerrallaan neljä pizzaa ja täyttää oman makusi mukaan.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 pkt valmista pizzapohjaa
  • 2-3 dl paholaisen hilloa TAI
  • 2-3 dl tulista tomaattihilloa (vaihtoehto)
  • 200 g mozzarellaraastetta
  • 100 g pepperoni-makkaraa
  • 10 kpl kirsikkatomaatteja TAI
  • 10 kpl miniluumutomaatteja (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Ota pizzapohja sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista.
  • Laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä päälle Paholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa.
  • Ripottele pinnalle mozzarellaraastetta ja asettele päälle pepperoni-makkaraa.
  • Leikkaa kirsikka-tai miniluumutomaatit ohuiksi viipaleiksi ja laita pizzojen päälle.
  • Kypsennä 225-250 asteessa uunissa noin 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Välipalapizza sopii erinomaisesti myös evääksi tai vaikka iltapalaksi.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä