Ruishampurilainen

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
ruishampurilainen
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Ruishampurilainen on kelpo eväs työpaikalle tai vaikkapa koululaisen välipalaksi. Helppotekoinen hampurilainen luonnistuu myös lapselta.
Etikkatilkalla maustettu porkkana-kurkkuraaste on ihanan rapsakka lisäke hampurilaisen väliin.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 (8 viipaletta) pyöreää ruisleipää
  • 4 valmista jauhelihapihviä
  • paistamiseen öljyä
  • 1 porkkana
  • 1 avomaankurkku
  • 1 tl sokeria
  • 2 tl etikkaa
  • ¾ dl tilliä
  • 2-4 rkl valkosipulimajoneesia
  • 4 sulatejuustoviipaletta
  • 1 sipuli

Valmistusohje

  • Aloita valmistamalla lisäke.
  • Kuori porkkana ja raasta se avomaankurkun kanssa karkealla raastinterällä.
  • Sekoita joukkoon sokeri, etikka ja tillisilppu. Anna maustua mahdollisuuksien mukaan hetken aikaa.
  • Paista jauhelihapihvit kuumassa pannussa ilman rasvaa tai pienessä öljytilkassa molemmin puolin.
  • Paahda ruisleipäviipaleet leivänpaahtimessa.
  • Täytä leivät porkkana-kurkkuraasteella, jauhelihapihveillä, juustoviipaleella ja sipulirenkailla. Pursota väliin myös hieman valkosipulimajoneesia.
  • Nauti ruishampurilainen maitolasillisen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä