Ruishampurilainen
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 (8 viipaletta) pyöreää ruisleipää
- 4 valmista jauhelihapihviä
- paistamiseen öljyä
- 1 porkkana
- 1 avomaankurkku
- 1 tl sokeria
- 2 tl etikkaa
- ¾ dl tilliä
- 2-4 rkl valkosipulimajoneesia
- 4 sulatejuustoviipaletta
- 1 sipuli
Valmistusohje
- Aloita valmistamalla lisäke.
- Kuori porkkana ja raasta se avomaankurkun kanssa karkealla raastinterällä.
- Sekoita joukkoon sokeri, etikka ja tillisilppu. Anna maustua mahdollisuuksien mukaan hetken aikaa.
- Paista jauhelihapihvit kuumassa pannussa ilman rasvaa tai pienessä öljytilkassa molemmin puolin.
- Paahda ruisleipäviipaleet leivänpaahtimessa.
- Täytä leivät porkkana-kurkkuraasteella, jauhelihapihveillä, juustoviipaleella ja sipulirenkailla. Pursota väliin myös hieman valkosipulimajoneesia.
- Nauti ruishampurilainen maitolasillisen kanssa.