Yrttipanini
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 pkt Pågen Oivallus Subs! palaleipä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl oliiviöljy
- 3 ruukkua tuore basilika
- ¼ tl suola
- mustapippurirouhe
- 6 viipaletta juusto
- 6 kinkkuviipale
- parmankinkku
- 12 miniluumutomaatti
- tomaatti
Ihastuttava panini on herkullinen lounas, välipala tai iltapala.
Kevyt basilikanmakuinen tahna tekee leivästä upean makuisen.
Laita täytteeksi juustoa ja tomaattia, sekä halutessasi palvikinkkua tai parmankinkkua.
Yrttipanini
6 annosta
1 pkt (6 kpl) Pågen Oivallus! Subs -leipää
1 iso valkosipulin kynsi
¾ dl oliiviöljyä
50 g basilikaa (noin 3 ruukkua)
¼ tl suolaa
mustapippuria myllystä
6 viipaletta juustoa
(6 viipaletta kinkkua tai parmankinkkua)
12 miniluumutomaattia tai 3 tomaattia
oliiviöljyä leipien voiteluun
Laita kuorittu valkosipulinkynsi, oliiviöljy, basilika, suola ja mustapippuri kulhoon.
Jauha sauvasekoittimella tai leikkurilla hienoksi, tasaiseksi tahnaksi.
Sivele basilikatahnaa leipien väliin molemmin puolin.
Laita väliin myös juustoa, kinkkua ja tomaattiviipaleita.
Voitele leivän pinta oliiviöljyllä pullasutia apuna käyttäen.
Paista kuumassa pöytägrillissä kahden grillilevyn välissä.
Mikäli käytössäsi ei ole grilliä, paista parila- tai paistinpannussa kuumassa pannussa siten, että painat pienellä kattilan kannella leivän päälle, jotta saat siitä tiiviin.
Nauti hyvässä seurassa!