Viljaisat katkarapuvohvelit

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- DrOetker Monivilja-ohukaisjauhe
- maito
- voi
- margariini
- smetana
- katkarapu
- lime-pippuri
- tilli
- kananmuna
- maito
- vesi
- suola
- vehnäjauho
- leivinjauhe
- margariini
Lapset toivoivat vohveleita iltapalaksi.
Kaapista löytyi valmis DrOetkerin monivilja -pullo, jonne lisätään vain maito.
Aiemmin olen valmistanut vastaavasta tuotteesta räiskäleitä.
Tämä monivilja sopii minusta hyvin suolaisten lisäkkeiden kanssa tarjottavaksi.
Tällä kertaa kokeilin miten tuote toimii vohveleiksi paistettuna.
Pullollisesta taikinaa valmistui 7 vohvelia, josta muutama syötiin hillon ja kerman kanssa, loput saivat seurakseen ravuilla höystetyn täytteen.
Alla oleva täyte riittää koko määrälle vohveleita.
Viljaisat katkarapuvohvelit 7 kpl
1 pullollinen valmista DrOetkerin Monivilja-ohukaisjauhetta
4 dl maitoa
Flora culinessea, voita tai margariinia paistamiseen
Täyte:
2 prk (a 120 g) smetanaa
n. 2 dl katkarapuja sulatettuna
Santa Marian lime-pippuria myllystä
tilliä
Sekoita maito monivilja-ohukaisjauheeseen ja ravista pulloa, kunnes seos on tasaista.
Kuumenna vohvelirauta.
Lisää vohvelirautaan hieman rasvaa ja paista vohvelit kauniin värisiksi.
Sekoita sulaneet katkaravut smetanaan, mausta lime-pippurilla ja tillillä.
Tarjoa vohveleiden seuraksi.

Tässä ohje vohvelitaikinaan, mikäli haluat valmistaa sen itse.
Vohvelit n. 10 kpl
4 munaa
6 dl maitoa
2 dl vettä
1/2 -1tl suolaa
6 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
60 g sulatettua margariinia
Laita munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki.
Lisää maito, vesi, suola, sekä keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe, lopuksi sula margariini.
Anna taikinan seistä kylmässä puolisen tuntia.
Paista kuumassa vohveliraudassa rasvassa.