Välimeren fetarinkeli

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • Keski Vesirinkeli
  • vihreä pestokastike
  • fetajuusto
  • salaattijuusto
  • miniluumutomaatti
  • punasipuli
  • basilika
  • mustapippuri

Ihanat, Välimeren maut maistuvat vuodenajasta riippumatta.
Tämä suolainen rinkeli maistuu ruokaisuutensa vuoksi vaikkapa lounaana tai illanistujaisissa.


Välimeren fetarinkeli
1 annos

1 Keski Vesirinkeli
n. 2 tl vihreää pestokastiketta
n. 3 rkl fetajuustoa tai salaattijuustoa kuutioina
3 miniluumutomaattia
punasipulia renkaina
tuoretta basilikaa
ripaus mustapippuria myllystä

Leikkaa vesirinkeli puoliksi ja voitele leikkauspinnat vihreällä pestokastikkeella.
Käytä 250 asteisessa uunissa muutaman minuutin ajan.
Nosta pinnalle fetajuustoa, puolitettuja miniluumutomaatteja ja punasipulirenkaita.
Koristele tuoreella basilikalla.
Rouhi pinnalle aavistus mustapippuria myllystä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä