Välimerelliset tomaattimuffinit

  • 10 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

20 annosta
  • 2 ½ dl Biotta Tomaattimehu
  • 3 kananmuna
  • 4 ½ dl vehnäjauho
  • 2 tl leivinjauhe
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • ½ tl suola
  • ½ dl oliiviöljy
  • 50 g fetajuusto
  • ½ dl aurinkokuivattu tomaattisuikale
  • oliivi
  • kuivattu rosmariini
  • ½ tl-1 tl valkosipulinkynsi

Välimerelliset tomaattimuffinit maistuvat ihanilta leivän sijaan.
Valmista myös kevään ja kesän juhlapöytään salaattien rinnalle.
Voit leipoa nämä jo etukäteen pakastimeen odottamaan tarjoiluhetkeä.

Välimerelliset tomaattimuffinit
20 kpl

2 ½ dl Biotta Luomu-tomaattimehua
3 munaa
4 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl auringonkukansiemeniä
½ tl suolaa
½ dl oliiviöljyä
50 g fetajuustoa
½ dl aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
muutama oliivi viipaleina
½ tl-1 tl kuivattua rosmariinia
1 valkosipulinkynsi

Laita luomu-tomaattimehu kulhoon.
Riko joukkoon munat. Mittaa vehnäjauhot, leivinjauhe, auringonkukansiemenet, suola ja oliiviöljy. Sekoita puuhaarukalla.
Murusta joukkoon fetajuusto, lisää aurinkokuivatut tomaatit suikaleina, viipaloidut oliivit, kuivattu rosmariini ja hienonnettu valkosipulinkynsi.
Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista uunin keskiritilätasolla 200-asteessa noin 15 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä