Tuliset nakkisuupalat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- lehtitaikinalevy
- HK Pitkä Nakki juusto-jalapeno
- juustoraaste
- kananmuna
Testasin HK:n uusia pitkiä nakkeja, jotka on maustettu juustolla ja jalapenolla. Näissä nakeissa on sopivasti tulisuutta ja pehmeä juuston maku.
Suosittelen näitä nopeasti ja helposti valmistuvia suupaloja pikkujouluihin, illanistujaisiin ja vuodenvaihteen tarjottavaksi.
Tuliset nakkisuupalat
20-25 kpl
5 kpl lehtitaikinalevyä
5 HK Pitkä Nakki juusto-jalapeno
(1/2-1 dl) juustoraastetta
Voiteluun
muna
Laita lehtitaikinalevyt työlaudalle ja anna sulaa.
Laita juusto-jalapenonakki taikinalevyjen keskelle ja ripottele halutessasi päälle hieman juustoraastetta.
Kääri rullalle siten, että saumakohta jää alle.
Nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja voitele munalla.
Paista 200-225 asteisessa uunissa, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Leikkaa pieniksi viipaleiksi ja nosta tarjolle.