Täytetyt rieskarullat tonnikalalla
- 30 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
30-45 annosta
- 6-7 rullarieskaa
- 2 prk tonnikala paloina tai hiutaleina, valutettuna
- 200 g creme fraichea
- 200 g levittyvää sulatejuustoa
- ½ punainen paprika pieneksi paloiteltuna
- maun mukaan kevätsipulia
- tai ruohosipulia
- maun mukaan tuoretta korianteria
- (salaatinlehtiä)
Valmistusohje
- Levitä rieskat työlaudalle.
- Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi tahnaksi ja levitä rieskoille.
- Jos haluat käyttää salaatin lehtiä, asettele ne täytteen päälle ennen käärimistä.
- Kääri rieskat tiiviiksi rulliksi ja säilytä jääkaapissa kelmun tai alumiinifolion sisällä.
- Leikkaa rieskarullat annospaloiksi mahdollisimman lähellä tarjoiluhetkeä.
- Voit tökätä suupalaan cocktailtikun ja koristella annokset vaikkapa kirsikkatomaateilla.