Täytetyt ciabattat

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 ciabatta
  • 2 rkl öljy
  • 500 g Broilerinfilee
  • suola
  • 3 tomaatti
  • ½ kurkku
  • 100 g fetajuusto
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 ruukku tuore korianteri
  • ½ dl oliiviöljy
  • 2 rkl balsamiviinietikka
  • 2 valkosipulinkynsi
  • mustapippuri
  • ½ ruukku tuore basilika
  • 2 tl dijon sinappi
  • tuore ruukkusalaatti
Ruokaisat leivät maistuvat lounaana tai illanistujaisissa.
Kääri mukaan eväspussiin ja ota evääksi.
Täytetyt ciabattat
4 annosta
4 valmista ciabatta -leipää (noin 15 cm pitkiä)
2 rkl öljyä
500 g broilerinfileitä
suolaa
2 tomaattia
½ kurkku
100 g fetajuustoa
½ sitruunan mehu

1 ruukku korianteria

Kastike:
½ dl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 valkosipulinkynttä
1 tomaatti
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
½ ruukku basilikaa
2 tl Dijon sinappia

Lisäksi:

ruukkusalaattia tai muuta salaattia

Leikkaa ciabatta- leipiin leivän mittainen viilto ja koverra leivästä sisustaa pois.
Valmista täyte.
Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin kypsäksi.
Mausta suolalla.
Leikkaa broilerinfileet pieniksi kuutioiksi.
Leikkaa tomaatit, kurkku ja fetajuusto pieniksi kuutioiksi. Purista joukkoon sitruunan mehu.
Hienonna korianteri joukkoon. Tarkista maku.
Mittaa kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi. Tarkista maku.
Jaa kastike leipien pohjalle.

Laita päälle salaatinlehtiä ja täytä kanatäytteellä.

Tarjoa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä