Täytetty patonki
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- patonki
- valkosipuli-aioli
- lämminsavulohi
- lime-pippuri
- mozzarellahelmi
- korianteritahna
- vihreä pestokastike
- rucola
- tomaatti
Täytetyt patongit maistuvat lounaana, välipalana, iltapalana ja illanistujaistarjottavina.
Mikäli haluat leipoa patongit itse, katso ohje tästä.
Esipaistetut patongit kypsyvät nopeasti ja täytteitä voit laittaa oman mieltymyksen mukaan.
Täytetty patonki
1-2 annosta
1 esipaistettu patonki
1/2 dl Kavli Valkosipuli Aiolia
2 dl lämminsavustettua lohta
lime-pippuria
1 dl mozzarellahelmiä + 2 tl korianteritahnaa tai vihreää pestokastiketta
rucolaa
2 tomaattia viipaleina tai kirsikkatomaatin puolikkaita
Paista esipaistettu patonki uunissa 200 asteessa.
Suihkauta pinnalle vettä, jotta saat pinnasta rapean.
Halkaise jäähtynyt patonki.
Sekoita aiolin joukkoon hienonnettua savulohta. Tarkista, ettei joukossa ole ruotoja. Mausta lime-pippurilla. Voit laittaa aiolin patongin väliin myös erikseen.
Sekoita mozzarellahelmien joukkoon korianteritahnaa tai pestokastiketta.
Täytä patonki valkosipulisella savulohitäytteellä, maustetuilla mozzarellahelmillä, rucolalla ja tomaattiviipaleilla.