Sillitartar-leivät

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • 1 pkt maalahden limppu
  • 150 g matjessillifilee
  • 2 kananmuna
  • 1 omena
  • 1 punasipuli
  • 300 g smetana
  • 2 tl sinappi
  • mustapippurirouhe
  • ½ dl tuore tilli

Mehevä Maalahden Limppu on erinomainen joulupöydän tarjottava. Alkupalaksi sopivat leivät voit tarjota valmiina tai antaa jokaisen täyttää leivät itse. Sillin tilalla voit käyttää myös kylmäsavulohta.

Sillitartar-leivät
12 kpl

1 pkt Maalahden Limppu leipäviipaleina
150 g matjessillifileetä
2 keitettyä kananmunaa
1 omena
1 pieni punasipuli
300 g smetanaa
2 tl sinappia
mustapippuria myllystä
½ dl hienonnettua tilliä

Levitä Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille.
Hienonna matjessillifileet hienoksi. Hienonna keitetyt kananmunat. Kuori omena ja leikkaa se aivan pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon smetana, mustapippuria myllystä, hienonnettua tilliä ja sinappia. Tarkista maku. Tarjoa sillitartar Maalahden Limpun kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä