Savuporo-rieskapalat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Nämä pikkusuolaiset ovat sopivaa tarjottavaa illanistujaisiin tai suupaloiksi juhlapöytään.
Annoksesta tulee noin 24 palaa.
Savuporo-rieskapalat
1 pkt Vaasan Lapin rieskaa (peruna)
50 g Philadelphia paprika&sipuli-tuorejuustoa
50 g pippurituorejuustoa
1 dl creme fraichea
70 g Kylmäsen kylmäsavustettua poronpaistirouhetta
n. 1 dl Sauvon Vanhan ajan viipalekurkkuja silppuna
pieni pala keltaista paprikaa
persiljaa silppuna
lisäksi tarvitset cocktailtikkuja
Sekoita keskenään tuorejuustot, creme fraiche, poronpaistirouhe, silputut kurkut, paprika ja persiljasilppu.
Levitä seos rieskojen pinnalle ja kääri ne tiukalle rullalle.
Leikkaa rullat pieniksi viipaleiksi, yhdestä rullasta tulee noin 12 palaa.
Paina palaan cocktailtikku siten, että se sulkee rullan saumakohdan.
Nosta tarjoiluvadille ja tarjoa pikkusuolaisena.