Savumuikkuhampurilainen

Uusimmat reseptit
Advertising information
Tekeekö mieli pientä suolaista?
Pidätkö kalasta?
Jos vastasit kyllä, kokeile ihastuttavia savumuikkuhampurilaisia.
Tämä hampurilainen on valmistettu valmiista hampurilaissämpylästä. Hyvä vaihtoehto on käyttää jyväisiä sämpylöitä tai ruisleipää.
Kastikkeena on aivan loistava keksintö: valkosipulipohjainen salaattikastike, joka on maustettu kekseliäästi tervalla.
Kertakaikkisen maukas kastike, jota valmistaa Ritvan Herkku. Kastike on palkittu Oulun valkosipuliyössä vuonna 2007.
Lisätietoja löydät täältä.
Savumuikkuhampurilainen
4 annosta
4 kpl valmiita hampurilaissämpylöitä
1 prk savustettuja muikkuja tomaattikastikkeessa
4-8 lollorosson lehteä
4 viipaletta juustoa
maustekurkkuviipaleita
4-8 tomaattiviipaletta
1/2 sipuli silppuna
lempeä valkolöökikastike TERVA tai muuta salaattikastiketta
Kuumenna hampurilaissämpylät mikrossa tai voileipägrillissä.
Lado väleihin savumuikkuja, lollorosson lehtiä, juustoa, maustekurkkuviipaleita, tomaattiviipaleita ja sipulisilppua.
Kruunaa hampurilainen herkullisella tervanmakuisella valkosipulikastikkeella.