Saganaki-munakas

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information



Munakas on hyvä lounasvaihtoehto ja sisältää paljon proteiinia.
Paista seuraksi viipale Saganaki-juustoa, tai edamia.

Saganaki-munakas
2:lle

oliiviöljyä paistamiseen
6 pientä munaa
2 rkl vettä tai kermaa
ripaus suolaa
1 pieni keltasipuli silppuna
2-3 viininlehtikäärylettä
100 g Saganaki-juustoa tai edamia

Riko munat kulhoon, sekoita joukkoon vesi tai kerma, ripaus suolaa ja silputtu sipuli.
Kuumenna oliiviöljy pannussa ja kaada muna-seos pannuun.
Työnnä munakasmassaa pannun reunoilta keskelle päin niin kauan, kunnes massa alkaa hyytyä, eikä enää valu reunoille.
Anna munakkaan kypsyä miedolla lämmöllä.
Valuta munakas lautaselle.
Laita väliin muutama viininlehtikääryle.
Paista noin puolentoista sentin paksuiset Saganaki-viipaleet pannulla ja tarjoa munakkaan kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä