Rukiinen kalapuikkohampurilainen

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • ruispala
  • öljy
  • margariini
  • kalapuikko
  • salaatinlehti
  • tomaatti
  • paprika
  • sipuli
  • tartarkastike
  • remouladekastike

Monen lapsen suosikkiruoka on kalapuikot. Niistä valmistaa maistuvan välipalan tai iltapalan.
Voit käyttää myös vaaleita hampurilaissämpylöitä, mutta rukiinen versio on tietysti terveellisempi vaihtoehto.

Rukiiset kalapuikkohampurilaiset

4 annosta

4 Reissumiestä tai Ruispalaa
tilkka öljyä tai margariinia
8 kpl kalapuikkoja
4 salaatinlehteä
1 iso tomaatti viipaleina
pala paprikaa renkaina tai suikaleina
1 sipuli renkaina
tartarkastiketta tai remouladekastiketta

Paahda ruisleipäviipaleet tai kuumenna ne mikroaaltouunissa.
Kuumenna tilkka öljyä pannussa ja paista kalapuikot molemmin puolin kypsiksi.
Täytä leivät salaatinlehdellä, tomaattiviipaleella, paprikalla, sipulirenkaalla ja kalapuikoilla.
Valuta täytteeksi vielä herkullista tartar-, tai remouladekastiketta.

Tarjoa heti!

Vinkki! Tartarkastike on majoneesista valmistettu kastike, jota voi keventää hieman kermaviilillä.
Joukkoon jauhetaan vihannespikkelsiä ja sipulia, omena antaa myös raikkaan maun.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä