Rieskarulla tonnikalatäytteellä

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tänään vietimme 12 vuotta täyttäneen tyttäreni syntymäpäiviä pienimuotoisesti.
Kahvipöydän tarjoiluja oli maistelemassa 20 henkeä.

Yhtenä suolaisena pikkupalana tarjosin tonnikalatäytteisiä rieskarullia.
Rullattavat rieskat olisivat tähän tarkoitukseen parempia, mutta niitä ei ole kaikkien kauppojen valikoimissa.

Rieskarulla tonnikalatäytteellä n. 30 kpl

5 kpl Vaasan & Vaasan perunarieskaa

Täyte:
200 g Creme Bonjour Aurinkokuivattu Tomaatti -tuorejuustoa
1 maustekurkku pieneksi silputtuna
muutama tillinvarsi silputtuna
2 prk tonnikalaa valutettuna

Levitä rieskat työlaudalle.
Sekoita täytteen ainekset sekaisin, levitä tasaisesti rieskoille.
Kääri täytetyt rieskat tiukalle rullalle ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi.
Laita paloihin cocktailtikut, jotta sauma pysyy kiinni. Aseta palat siten, että saumakohta jää alaspäin piiloon.
Voit työntää cocktailtikkuun vielä esimerkiksi kirsikkatomaatin, hillosipulin, viinirypäleen tai oliivin koristeeksi.

 

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä