Rapeat maksamakkara-suupalat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- Herkku-maksamakkara
- tuorejuusto
- minttu
- basilika
- persilja
- punasipuli
- avokado
- punainen chilipaprika
- mustapippuri
- ruislastu
Pimeät illat houkuttavat valmistamaan pientä naposteltavaa. Ilta ystävien seurassa sujuu herkullisen syötävän kanssa. Nauti vaikka glögilasillisen äärellä.
Rapeat maksamakkara-suupalat
10-12 kpl
150 g HK Herkku-maksamakkaraa
200 g tuorejuustoa (esim. yrtti-pippuri)
½ dl silputtua minttua, basilikaa tai persiljaa
½ pieni punasipuli silputtuna
1 avokado
1 tl punaista chilipaprikaa
mustapippuria myllystä
10-12 ruislastua
Laita Herkku-maksamakkara kulhoon. Lisää joukkoon tuorejuusto, silputtua yrttiä ja silputtua punasipulia.
Halkaise avokado ja koverra hedelmäliha joukkoon. Hienonna joukkoon chilipaprikaa ja rouhi sekaan mustapippuria myllystä.
Soseuta ainekset sauvasekoittimella. Tarkista maku.
Lusikoi täyte ruislastuille ja koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.
Tarjoa!