Pekoni-munakasrulla

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Pekoni-munakasrulla

5 dl maitoa
3 munaa
1 tl suolaa
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl kuivattua basilikaa
1 tl valkosipulijauhetta
1/2 dl ruokaöljyä

Täyte:
1 pkt pekonia paloiteltuna
1/2 punainen paprika paloiteltuna
1 sipuli paloiteltuna
2 tl basilikaa
10 kirsikkatomaattia puolitettuina
jalapenoviipaleita
150 g juustoraastetta

Pinnalle: 100 g juustoraastetta, basilikaa

Vatkaa munat ja maito kevyesti kulhossa. Lisää suola, jauhot ja mausteet, sekä öljy. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Kumoa valmis munakasrullalevy leivinpaperin päälle.

Valmista täyte käristämällä paloiteltu pekoni kuumassa pannussa. Lisää joukkoon paprikapalat, sipuli, basilika ja kirsikkatomaatit.
Levitä täyte levyn pinnalle kauttaaltaan. Ripottele sinne tänne jalapenoviipaleita ja juustoraastetta, kääri levy rullalle.
Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta ja basilikaa.
Laita rulla hetkeksi uuniin, kunnes juusto sulaa kauniin väriseksi.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä