Pekoni-munakasrulla
Uusimmat reseptit
Advertising information
Pekoni-munakasrulla
5 dl maitoa
3 munaa
1 tl suolaa
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl kuivattua basilikaa
1 tl valkosipulijauhetta
1/2 dl ruokaöljyä
Täyte:
1 pkt pekonia paloiteltuna
1/2 punainen paprika paloiteltuna
1 sipuli paloiteltuna
2 tl basilikaa
10 kirsikkatomaattia puolitettuina
jalapenoviipaleita
150 g juustoraastetta
Pinnalle: 100 g juustoraastetta, basilikaa
Vatkaa munat ja maito kevyesti kulhossa. Lisää suola, jauhot ja mausteet, sekä öljy. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Kumoa valmis munakasrullalevy leivinpaperin päälle.
Valmista täyte käristämällä paloiteltu pekoni kuumassa pannussa. Lisää joukkoon paprikapalat, sipuli, basilika ja kirsikkatomaatit.
Levitä täyte levyn pinnalle kauttaaltaan. Ripottele sinne tänne jalapenoviipaleita ja juustoraastetta, kääri levy rullalle.
Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta ja basilikaa.
Laita rulla hetkeksi uuniin, kunnes juusto sulaa kauniin väriseksi.