Paahdettua Maalahden Limppua ja sienikastiketta

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2-3 annosta
  • 2 rkl voi
  • öljy
  • 100 g siitakesieni
  • 1-2 valkosipulinkynsi
  • maun mukaan suola
  • mustapippurirouhe
  • 200 g smetana
  • 2-3 Maalahden Limppu -leipäviipale

Sienikastike on aina ihanaa. Metsäsieniä odotellessa voit käyttää sieninä herkkusieniä ja aromikkaita siitakesieniä.

Paahdettua Maalahden Limppua ja sienikastiketta
2-3 annosta

2 rkl voita tai öljyä
200 g herkkusieniä
100 g siitakesieniä
1-2 valkosipulinkynttä
suolaa maun mukaan
mustapippuria maun mukaan
200 g smetanaa
2-3 viipaletta Maalahden Limppua

Kuumenna voi tai öljy pannulla.
Lisää viipaloidut herkkusienet ja siitakesienet yhdessä hienonnetun valkosipulin kanssa.
Kääntele keskilämmöllä, kunnes sienet ovat sopivan kypsiä.
Mausta ripauksella suolaa ja rouhitulla mustapippurilla.
Lisää smetana ja kuumenna.
Tarkista maku.
Paahda Maalahden Limppu -viipaleet kuumalla pannulla molemmin puolin tai leivänpaahtimessa. Laita lautasille ja jaa kastike päälle.

Nauti heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä