Mozzarella-tomaattivartaat ja rucola-pestokastiketta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- miniluumutomaatti
- minimozzarellapallo
- rucola
- parmesaanijuusto
- auringonkukansiemeniä
- cashewpähkinä
- valkosipulinkynsi
- suola
- mustapippuri
Kevään juhlissa kaivataan pientä suolaista, jota on helppo valmistaa, tarjota ja syödä.
Nämä iloiset pikkuvartaat maistuvat pieneen nälkään.
Mozzarella-tomaattivartaat ja rucola-pestokastiketta
5 varrasta
150 g miniluumutomaatteja
125 g minimozzarellapalloja valutettuna
Rucola-pestokastike:
50 g rucolaa
30 g parmesaanijuustoa
1 dl auringonkukansiemeniä tai cashewpähkinöitä
1 valkosipulinkynsi
1 ? 11/2 dl oliiviöljyä
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Huuhtele miniluumutomaatit ja valuta mozzarellapallot.
Pujota vuorotellen varrastikkuhin.
Valmista pestokastike.
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.
Valuta pestokastiketta vartaiden päälle.
Vinkki! Voit halutessasi paahtaa auringonkukansiemenet tai cashewpähkinät kuumalla pannulla ennen peston valmistusta.