Mini-pizzapalat neljässä eri maussa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 2.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • pizzapohja
  • tonnikala currykastikkeessa
  • simpukka
  • keltainen paprika
  • valkosipuli
  • pizzamauste
  • mozzarellaraaste
  • punainen pestokastike
  • mozzarellahelmi
  • aurinkokuivattu tomaatti
  • purjo
  • vihreä pestokastike
  • vuohenjuusto
  • munakoiso
  • tomaattipyree
  • meetwursti
  • sinihomejuusto
  • päärynä



mini-pizzapalat

Pientä vappuherkkua tai illanistujaistarjottavaa vailla?
Hyödynnä pakastealtaan valmiita pizzapohjia, kun on kiire tai haluat helpottaa tarjoilujen valmistamista.
Erityisen käteviä valmiit pohjat ovat esimerkiksi mökkiolosuhteissa.
Kun laitat erilaisia täytteitä eri pohjille, saat usean makuista tarjottavaa. Voit leikata pizzat pieniksi suupalan kokoisiksi paloiksi.

Ainesten määrä ohjeessa riittää aina yhdelle pohjalle.

Curry-tonnikala-simpukkapizza

1 Apetit Nelikko pizzapohja pakastealtaasta (pakkauksessa on 4 pohjaa)
1 prk tonnikalaa currykastikkeessa
20-25 kpl simpukoita
pala keltaista paprikaa paloiteltuna
valkosipulia hienonnettuna
pizzamaustetta
50 g mozzarellaraastetta

Levitä tonnikala currykastikkeessa pizzapohjan päälle.
Ripottele joukkoon simpukat ja paloiteltua paprikaa.
Mausta hienonnetulla valkosipulilla ja pizzamausteella.
Ripottele pinnalle mozzarellaraastetta.
Paista 225-250 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja on kauniin värinen.

Tomaatti-mozzarellapizza

1 Apetit Nelikko pizzapohja pakastealtaasta (pakkauksessa on 4 pohjaa)
2 rkl punaista pestokastiketta
50-100 g mozzarellahelmiä
1-2 aurinkokuivattua tomaattia silppuna
pala purjoa hienonnettuna
valkosipulia hienonnettuna
pizzamaustetta
50 g mozzarellaraastetta

Levitä punainen pesto pizzapohjalle ja ripottele pinnalle runsaasti mozzarellahelmiä ja silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja, sekä purjoa.
Mausta hienonnetulla valkosipulilla ja pizzamausteella.
Ripottele pinnalle mozzarellaraastetta.
Paista 225-250 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja on kauniin värinen.


Vuohenjuusto-munakoisopizza

1 Apetit Nelikko pizzapohja pakastealtaasta (pakkauksessa on 4 pohjaa)
1-2 rkl vihreää pestokastiketta
50 g vuohenjuustoa
viipale munakoisoa
hienonnettua  valkosipulia
pizzamaustetta
50 g mozzarellaraastetta

Levitä pestokastike pizzapohjan päälle ja paloittele pinnalle vuohenjuustoa ja munakoisoa.
Mausta hienonnetulla valkosipulilla ja pizzamausteella.
Ripottele päälle mozzarellaraastetta.
Paista 225-250 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja on kauniin värinen.


Homejuustoinen meetvursti-päärynäpizza

1 Apetit Nelikko pizzapohja pakastealtaasta (pakkauksessa on 4 pohjaa)
1-2 rkl tomaattipyreetä
4-5 viipaletta meetvurstia
valkosipulia hienonnettua
sinihomejuustoa maun mukaan
1 päärynä

50 g mozzarellaraastetta

Levitä tomaattipyree pizzapohjan päälle.
Laita meetvurstiviipaleet päälle valkosipulin kanssa.
Murusta pinnalle sinihomejuustoa ja päärynäpaloja.
Ripottele päällimmäiseksi mozzarellaraastetta.
Paista 225-250 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja on kauniin värinen.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä