Maapähkinä-tempeleivät

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 8 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • 4 rkl maapähkinävoi
  • 8 salaatinlehti
  • 2 dl ituja
  • kirsikkatomaatti
  • miniluumutomaatti
  • 2 rkl rypsiöljy
  • 125 g soijatempe
  • 1-2 rkl harissatahna

Maapähkinä-tempeleivät sopivat herkutteluun, illanistujaisiin ja juhlien pikkusyötäväksi. Oletko jo kokeillut soijatempeä? Se on herkullinen kasviproteiini, jonka rakenne on miellyttävä ja maku mukava. Voit maustaa tempen haluamallasi tavalla. Aivan pieneksi leikattuna ja paistettuna lopputulos on pähkinämäisen rapea.
Maalahden Limppu on juureen leivottu leipä ja se säilyttää mehevyytensä pitkään.

Maapähkinä-tempeleivät
8 annosta

8 viipaletta Maalahden Limppua
4 rkl maapähkinävoita
8 salaatinlehteä
2 dl ituja
muutama kirsikka- tai miniluumutomaatti
2 rkl rypsiöljyä
125 g soijatempeä
1-2 rkl harissaa, vahvaa chilitahnaa

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet työlaudalle ja sivele ne maapähkinävoilla.
Laita päälle salaatinlehdet.
Ota idut sivuun ja leikkaa kirsikka- tai miniluumutomaatit lohkoiksi tai viipaleiksi.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja hienonna soijatempe aivan hienoksi muruksi. Laita tempe pannulle yhdessä harissan kanssa. Kääntele hetki kovalla lämmöllä, kunnes tempe on rapeaa. Jaa tempe, idut ja kirsikkatomaatit leiville. Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: