Leivitettyä Kefalograviera-juustoa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • Kefalograviera-juusto
  • kananmuna
  • korppujauho
  • mustapippuri
  • oliiviöljy
  • punainen paprika
  • kurkku
  • hopeasipuli
  • sitruunamehu
  • persilja
  • korianteri
  • basilika

Kreikkalaiset juustot ovat ihania paistettuna!
Kokeile myös fetajuustoa!
Koska juustot ovat usein suolaisia, voit huuhdella juustot ensin. Älä myöskään käytä suolaa enää leivityksessä.
Täältä voit katsoa erilaisia tähän tarkoitukseen sopivia juustoja.

Leivitettyä Kefalograviera-juustoa

2-4 annosta

n. 300 g Kefalograviera-juustoa (valmistettu lampaanmaidosta)
1 muna
1-1 1/2 dl korppujauhoja
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä

Leikkaa juusto noin sentin paksuisiksi ”pihveiksi.”
Kasta molemmin puolin munassa ja korppujauhoissa.
Paista kuumassa pannussa oliiviöljyssä molemmin puolin.

Tarjoa lisäksi raikasta salaattia tai salsaa.

Salsa

1 punainen paprika
1/2 kurkku
1 hopeasipuli
sitruunamehua
tuoreita yrttejä maun mukaan (esim. persiljaa, korianteria tai basilikaa)

Leikkaa paprika ja kurkku pieniksi kuutioiksi, silppua sipuli.
Sekoita ainekset keskenään. Purista joukkoon reilusti sitruunamehua.
Silppua sekaan vielä reilu annos tuoreita yrttejä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä