Lämpimät voileivät

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Lämpimät voileivät
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

45 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Lämpimät voileivät maistuvat illanistujaisissa tai vaikka pikkusuolaisena milloin tahansa. Mikä on oma lempitäytteesi?

Advertising information

Ainekset

4 annosta
Täyte (vaihtoehto 1)
  • 8 kpl isoa vaaleaa paahtoleipäviipaletta
  • 4 rkl voita TAI
  • 4 rkl margariinia (vaihtoehto)
  • 4 rkl sinappia
  • 4 kinkkuviipaletta
  • 1 tomaatti viipaleina
  • 4 juustoviipaletta
Täyte (vaihtoehto 2)
  • 8 kpl vaaleaa paahtoleipäviipaletta
  • 4 rkl voita TAI
  • 4 rkl margariinia
  • 4 rkl punaista pestoa
  • kypsää kanafileetä
  • 1 tomaatti viipaleina
  • 1-2 palloa mozzarellajuustoa

Valmistusohje

  • Voitele leipäviipaleet toiselta puolelta voilla tai margariinilla
  • Levitä toiselle pinnalle sinappia tai pestoa.
  • Laita päälle kinkkua, tomaattia ja juustoa TAI kanafileetä, tomaattia ja mozzarellaa.
  • Laita toinen leipä päälle siten, että voipuoli on päällimmäisenä.
  • Grillaa voileipägrillissä, kunnes pinta on kauniin värinen.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä