Kylmäsavulohi-rieskarullat

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

269 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Pienet suolaiset suupalat sopivat erilaisiin juhlahetkiin. Valmista kerralla reilu annos, sillä nämä viedään käsistä.

Advertising information

Ainekset

20-40 annosta
  • 4 rullarieska
Täyte:
  • 400 g yrttituorejuustoa tai muuta maustettua tuorejuustoa
  • 1 punasipuli
  • ½ dl tuoretta tilliä
  • 100 g kylmäsavulohta
  • sitruunapippuria
  • tai limepippuria

Valmistusohje

  • Laita yrttituorejuusto, punasipulisilppu ja tillisilppu kulhoon ja vatkaa tasaiseksi.
  • Paloittele kylmäsavustettua lohta joukkoon ja sekoita.
  • Mausta sitruuna- tai limepippurilla.
  • Levitä seos rullarieskojen pintaan ja kääri tiukalle rullalle.
  • Leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
  • Vinkki! Voit valmistaa rullat muutamaa tuntia ennen tarjoilua.
  • Kääri ne kelmuun ennen leikkaamista.
  • Näin ne pysyvät mehevinä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä