Kylmäsavulohi-rieskarullat
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
20-40 annosta
- 4 rullarieska
Täyte:
- 400 g yrttituorejuustoa tai muuta maustettua tuorejuustoa
- 1 punasipuli
- ½ dl tuoretta tilliä
- 100 g kylmäsavulohta
- sitruunapippuria
- tai limepippuria
Valmistusohje
- Laita yrttituorejuusto, punasipulisilppu ja tillisilppu kulhoon ja vatkaa tasaiseksi.
- Paloittele kylmäsavustettua lohta joukkoon ja sekoita.
- Mausta sitruuna- tai limepippurilla.
- Levitä seos rullarieskojen pintaan ja kääri tiukalle rullalle.
- Leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
- Vinkki! Voit valmistaa rullat muutamaa tuntia ennen tarjoilua.
- Kääri ne kelmuun ennen leikkaamista.
- Näin ne pysyvät mehevinä.