Pikkukokki®: Kurkku-juustotikkarit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

15 annosta
  • 1 kurkku
  • 250 g kermajuusto
  • 15 cocktailtikku

Ihanat juustotikkarit sopivat niin lastenkutsuille kuin kesäjuhlien pieneksi napostelupalaksi. Nyt kannattaa etsiä laatikon pohjalta se pieni ja söpö muotti, jolla saat tikkareistasi hauskan näköisiä. Ota huomioon, että muotin tulee olla halkaisijaltaan vain muutaman sentin kokoinen.

Kurkku-juustotikkarit

Pikkukokki®: Kurkku-juustotikkarit
15 annospalaa

1 kurkku
n. 250 g kermajuustoa tai muuta hyvin leikkautuvaa juustoa
15 tikkari- tai cocktailtikkua

Leikkaa kurkku ja juusto 1 ½ – 2 cm paksuiksi viipaleiksi. Ota kurkun keskeltä pienellä koristemuotilla pala. Leikkaa juustosta samalla muotilla paloja. Laita juustopalat kurkun sisälle. Kiinnitä tikkari- tai cocktailtikuilla.
Suojaa kelmulla ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä