Kreikkalaisilla herkuilla täytetty lounasleipä

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Arkistoistani löytyi kesällä Kreikassa kuvattu lounasleipä, johon käytin tietenkin paikallisia herkkuja. Leipä tosin oli reissannut paikan päälle Suomesta.
Sopii täällä lumenkin keskellä nautittavaksi.

Advertising information

Ainekset

1 annosta
  • 1 Pågen Oivallus Subs! palaleipä
  • 1 tl oliiviöljyä
  • paksu viipale Saganagi- juustoa TAI
  • paksu viipale Samsoe- juustoa (vaihtoehto)
  • 2-3 rkl tsatzikia
  • 1 viininlehtikääryle
  • 1 tomaatti

Valmistusohje

  • Voit halutessasi paahtaa leivän paahtimessa tai grillissä.
  • Paista kuumassa pannussa oliiviöljyssä juusto molemmin puolin.
  • Levitä leivälle tzatziki, paloittele viininlehtikääryle ja laita väliin tomaattiviipaleen kanssa.
  • Vinkki! Koska Arlan valmistamaa Samsoe-juustoa ei saa Suomesta, voi tilalle vaihtaa Edam-juustoa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä