Pikkukokki®: Kinkkupasteijat -vaihe vaiheelta

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

53 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • lehtitaikinalevy
  • kinkkusuikale
  • kinkkurouhe
  • persilja
  • juustoraaste
  • sinappi
  • kananmuna

Jäikö joululta lehti- tai voitaikinalevyjä?
Hyödynnä ne näihin ihaniin pasteijoihin.

Näihin kinkkupasteijoihin tulee himo!
Voit vaihdella täyteaineksia toisiin oman mieltymyksen tai jääkaapin sisällön mukaan.

Tämä vaihekuvitettu resepti ja noin 70 muuta vaihekuvitettua reseptiä löytyvät suositusta Ensimmäiset reseptini -kirjasta, jota voi hankkia kirjakaupoista ja marketeista kautta maan.
Uusi vaihekuvitettu Koko perheen leivontakirja ilmestyy maaliskuussa 2014

Pikkukokki®: Kinkkupasteijat – vaihe vaiheelta

8 kpl
500 g lehtitaikinalevyjä

Täyte:
250 g kinkkusuikaleita tai kinkkurouhetta
½ ruukkua persiljaa hienonnettuna
100 g juustoraastetta
½ dl sinappia

Voiteluun:
kananmuna

1. Laita kulhoon kinkkusuikaleet, silputtu persilja, juustoraaste ja sinappi. Sekoita tasaiseksi.

2. Laita lehtitaikinalevyt työlaudalle ja anna sulaa hetki.
Kaulitse levyt hieman suuremmiksi.

3. Jaa täyte levyille.

4. Kääri rulliksi ja nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille saumapuoli alaspäin. Käännä rullien päät alle piiloon.

5. Voitele kananmunalla.

6. Paista 225 asteisessa uunissa toiseksi alimmalla ritilätasolla noin 15 minuuttia.
Tarjoa hieman jäähtyneenä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä