Feta-vihannesmunakas
Uusimmat reseptit
Advertising information
Valmista maistuva munakas lounaaksi, välipalaksi tai vaikkapa iltapalaksi.
Feta-vihannesmunakas
1-2:lle
4 munaa
2 rkl kermaa
200 g Apetit paprikasalsaa (punaista, keltaista ja vihreää paprikaa, maissia, persikkaa, sipulia, valkosipulia ja inkivääriä)
tuoretta basilikaa
100 g Fetajuustoa tai salaattijuustokuutioita
tilkka öljyä paistamiseen
Riko munat kulhoon, lisää kerma, paprikasalsa ja silputtu basilika, sekoita munien rakenne rikki.
Kuumenna öljy pannulla, lisää munaseos ja työnnä munakasmassaa lastalla ulkoreunoilta pannun keskiosaa kohden, kunnes massa ei enää valu takaisin. Tiputa lämpötilaa ja ripottele pinnalle fetajuustokuutiot, anna munakkaan hyytyä. Valuta munakas lautaselle ja tarjoa heti.