Bruschetta

Uusimmat reseptit
Advertising information
Bruschetta on ihana iltapala tai illanistujaistarjottava, jonka seuraksi
voi tarjota vaikkapa mozzarellajuustolla höystettyä vihersalaattia.
Bruschetta
8 leipäpalaa
4 tomaattia
vettä
1/2-1 ruukku basilikaa
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
4 rkl oliiviöljyä
8 viipaletta patonkia (mielellään jo hieman kuivahtanutta)
1-2 valkosipulinkynttä kuorittuina
Kalttaa tomaatit, eli vedä pintaan ristikkäisviilto.
Kiehauta vettä kattilassa ja kasta tomaatit veteen, kunnes kuori alkaa irrota.
Kuori tomaatit ja leikkaa ne lohkoiksi.
Poista siemenet ja kuutioi tomaatit.
Silppua tomaattikuutioiden joukkoon basilika. Sekoita joukkoon oliiviöljy.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kuumenna oliiviöljy pannulla.
Paista patonkiviipaleet rapeaksi molemmin puolin.
Hiero valkosipulia leipien pintaan.
Jaa päälle tomaattiseosta.
Vinkki! Voit tarjota Bruschettan kanssa fetajuustokuutioita ja koristella annoksen basilikanlehdillä.