Vanilja-vadelmapalat ja suklaa-kinuskidippi
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kevään juhlapöytään voit nostaa pieniä dippipaloja suoraan cocktailtikkuihin pujotettuna.
Tarjoa seuraksi suklaalla maustettua kinuskidippiä.
Vanilja-vadelmapalat ja suklaa-kinuskidippi
30-40 suupalaa
4 Keski Vaniljarinkeliä
30-40 vadelmaa
2 1/2 dl ruokakermaa tai kuohukermaa
1 dl fariinisokeria
4 palaa maitosuklaata
ripaus vaniljasokeria
Aloita dippikastikkeesta.
Mittaa kattilaan kerma ja fariinisokeri.
Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen 10-15 minuuttia, kunnes kastike alkaa saeta.
Nosta kattila liedeltä.
Paloittele joukkoon maitosuklaa ja lisää vaniljasokeri.
Hämmennä, kunnes suklaa on sulanut joukkoon.
Kaada kastike tarjoilukulhoon.
Paloittele Vaniljarinkelit 8-10 pieneen suupalaan ja pujota cocktailtikkuihin.
Pujota tikkuihin vielä tuoreet vadelmat ja nosta tarjolle.
Dippaile suupalat ihanaan suklaa-kinuskiin.