Vanilja-vadelmapalat ja suklaa-kinuskidippi

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kevään juhlapöytään voit nostaa pieniä dippipaloja suoraan cocktailtikkuihin pujotettuna.
Tarjoa seuraksi suklaalla maustettua kinuskidippiä.

Vanilja-vadelmapalat ja suklaa-kinuskidippi
30-40 suupalaa

4 Keski Vaniljarinkeliä
30-40 vadelmaa

2 1/2 dl ruokakermaa tai kuohukermaa
1 dl fariinisokeria
4 palaa maitosuklaata
ripaus vaniljasokeria

Aloita dippikastikkeesta.
Mittaa kattilaan kerma ja fariinisokeri.
Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen 10-15 minuuttia, kunnes kastike alkaa saeta.
Nosta kattila liedeltä.
Paloittele joukkoon maitosuklaa ja lisää vaniljasokeri.
Hämmennä, kunnes suklaa on sulanut joukkoon.
Kaada kastike tarjoilukulhoon.

Paloittele Vaniljarinkelit 8-10 pieneen suupalaan ja pujota cocktailtikkuihin.
Pujota tikkuihin vielä tuoreet vadelmat ja nosta tarjolle.
Dippaile suupalat ihanaan suklaa-kinuskiin.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä