Laskiaisrinkelit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Laskiaisen herkkurinkelit täytetään asiaan kuuluvasti mantelimassalla, raikkaalla hillolla ja kermavaahdolla.
Laskiaisrinkelit
4 annosta
4 kpl Keski Fruktoosirinkeleitä
n. 1 dl maitoa
1/2 tl vaniljasokeria
puolikas pötkö mantelimassaa
n. 100 g vadelmahilloa
1 dl vispikermaa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
tomusokeria
Halkaise fruktoosirinkelit ja kostuta ne vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
Leikkaa mantelimassasta reilun kokoisia viipaleita ja pyöritä ne pitkiksi tangoiksi.
Pyöräytä tangot rinkelipohjan ympäri. Pursota hilloa mantelimassan viereen.
Vaahdota vispikerma ja mausta se sokerilla ja vaniljasokerilla.
Pursota kermaa mantelimassan ja hillon seuraksi ja nosta kansiosa päälle.
Siivilöi pinnalle tomusokeria.
Nauti kahvin tai kaakaon kanssa.