Kreemitäytteiset kahvi-pullarinkelit

Uusimmat reseptit
Advertising information
Mietin miten rinkeliin saisi yhdistettyä tuttuja makuja päiväkahvin kanssa. Tein version, jossa yhdistelin mokkapalojen ja unelmatortun elementtejä. Ja voi miten ihania niistä tuli! Toimii myös pieneksi suupaloiksi leikattuna! Kokeile sinäkin!
Kreemitäytteiset kahvi-pullarinkelit
4 annosta
4 Keski Pehmeää pullanmakuista rinkeliä
Kostutus:
n. 1 dl kahvia
Kreemi:
100 g suolatonta voita
2-3 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
Kuorrute:
3 dl tomusokeria
2 tl sokeroimatonta kaakaojauhetta
n. 2 rkl vahvaa kahvia
Puolita rinkelit.
Kostuta leikkauspinnat kahvilla.
Valmista kreemi.
Mittaa huoneenlämpöinen voi kulhoon.
Lisää joukkoon ensin osa tomusokerista ja vaniljasokeri ja vatkaa sähkövatkaimella.
Lisää tarvittaessa loput tomusokerista, kunnes saat sopivan levittyvän tahnan.
Pursota kreemi alimmaisten rinkelinpuolikkaiden päälle ja nosta toinen rinkelinpuolikas päälle.
Valmista kuorrute.
Sekoita tomusokerin joukkoon kaakaojauhe ja kahvia sen verran, että saat paksuhkon levitettävän tahnan.
Valuta tahna rinkeleiden päälle.
Leikkaa halutessasi cocktailpaloiksi tai tarjoa sellaisenaan!