Tolkuton mac and cheese
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 l vettä
- ripaus suolaa
- 400 g makaronia
Juustokastike:
- 75 g voita
- 1/2-3/4 dl vehnäjauhoja
- 7 dl maitoa
- ripaus suolaa
- 1 pkt Aito Cheddar Tervan makuista juustoa raasteena
- 400 g mozzarellajustoa raasteena tai muuta juustoraastetta
- ripaus chilihiutaleita
Pinnalle:
- korppujauhoja
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja mausta suolalla. Lisää makaroni ja anna kiehua, kunnes makaronit ovat lähes kypsiä.
- Valmista juustokastike.
- Sulata voi ja lisää joukkoon vehnäjauhot, sekoita.
- Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes kastike hieman sakenee.
- Lisää joukkoonn ripaus suolaa ja chilihiutaleita, raastettu tervanmakuinen cheddarjuusto ja muu juusto.
- Anna juuston sulaa joukkoon.
- Valuta makaronit ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Laita makaronit juustokastikkeen joukkoon ja sekoita.
- Kaada seos reunalliseen uunivuokaan ja ripottele pinnalle korppujauhoja.
- Kuumenna ruokaa 200 asteessa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ruoka on saanut kauniin värin.
- Nauti mac and cheese!