Tolkuton mac and cheese

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
mac and cheese
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

32 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Oletko juustoisten pastaruokien ystävä?
Täma mac and cheese on aivan ihastuttava resepti, jossa juustoa on kyllä käytetty vähän kerta kiellon päälle. Voit siis vähentää juuston määrää.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 l vettä
  • ripaus suolaa
  • 400 g makaronia
Juustokastike:
  • 75 g voita
  • 1/2-3/4 dl vehnäjauhoja
  • 7 dl maitoa
  • ripaus suolaa
  • 1 pkt Aito Cheddar Tervan makuista juustoa raasteena
  • 400 g mozzarellajustoa raasteena tai muuta juustoraastetta
  • ripaus chilihiutaleita
Pinnalle:
  • korppujauhoja

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja mausta suolalla. Lisää makaroni ja anna kiehua, kunnes makaronit ovat lähes kypsiä.
  • Valmista juustokastike.
  • Sulata voi ja lisää joukkoon vehnäjauhot, sekoita.
  • Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes kastike hieman sakenee.
  • Lisää joukkoonn ripaus suolaa ja chilihiutaleita, raastettu tervanmakuinen cheddarjuusto ja muu juusto.
  • Anna juuston sulaa joukkoon.
  • Valuta makaronit ja huuhtele kylmällä vedellä.
  • Laita makaronit juustokastikkeen joukkoon ja sekoita.
  • Kaada seos reunalliseen uunivuokaan ja ripottele pinnalle korppujauhoja.
  • Kuumenna ruokaa 200 asteessa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ruoka on saanut kauniin värin.
  • Nauti mac and cheese!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä