Punajuuri-siitakesieniohratto
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 150 g pekonia
- 150 g siitakesieniä
- 2 rkl rypsiöljyä
- 3 dl riisi-ohraseosta
- 2 dl vettä
- 5 dl punajuurimehua
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 tl kuivattua rakuunaa TAI
- 2 tl kuivattua timjamia (vaihtoehto)
Pinnalle:
- parmesaanijuustoa
- tuoretta rucolaa
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Paloittele pekoni. Paloittele tarvittaessa siitakesienet.
- Kuumenna rypsiöljy ja lisää pannulle sipuli, valkosipuli, kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää pekoni ja siitakesienet ja kääntele kunnes sienet pehmenevät ja pekoni on saanut kauniin värin.
- Lisää riisi-ohraseos, vesi, punajuurimehu ja murennetut kasvisliemikuutiot, sekä rakuuna tai rosmariini.
- Anna ruoan hautua miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes neste on lähes imeytynyt riisi-ohraseokseen.
- Tarkista ruoan kypsyys ja maku.
- Raasta pinnalle parmesaanijuustoa ja koristele punajuuri-siitakesieniohratto annos rucolalla.