Ananas-broileria ja kesäkurpitsarisottoa

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- broilerin rintafilee
- suola
- mustapippuri
- paprikajauhe
- valkosipulinkynsi
- ananas
- ruokakerma
- juustoraaste
- öljy
- sipuli
- tumma riisi
- vesi
- kesäkurpitsa
- valkosipuli
- kasvisliemikuutio
- kasvisfondi
Ananas-broileria ja kesäkurpitsarisottoa (4-5:lle)
4 broilerin rintafilettä
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
3 isoa valkosipulinkynttä murskana
4 ananasrengasta
2 dl ruokakermaa
150-200 g juustoraastetta
tilkka öljyä paistamiseen
Kuumenna öljy pannussa, paista broilerin fileet molemmin puolin sen verran, että saat niihin paistopinnan.
Laita
rintafileet uunivuokaan, ripottele päälle mausteet. Laita jokaisen
fileen päälle ananasrengas. Kaada joukkoon ruokakerma, ripottele päälle
juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa grillivastuksella n.
puolisen tuntia.
Kesäkurpitsa-risotto
öljyä paistamiseen
2 sipulia varsineen silputtuna
4 dl tummaa riisiä
n. 1 l vettä
10-15 cm pätkä kesäkurpitsaa pieneksi kuutioituna
reilusti valkosipulia murskana
1 kasvisliemikuutio/ fondia
paprikajauhetta
Kuumenna
öljy kattilassa. Freesaa sipulisilppu, lisää riisi, kääntele hetki.
Lisää joukkoon vesi, keittele kannen alla kymmenisen minuuttia. Lisää
joukkoon kesäkurpitsat, valkosipulit ja liemikuutio, sekä
paprikajauhetta. Hauduta kannen alla kypsäksi.
Vinkki! Mikäli käytät ohuita broilerin fileitä, puolita kypsennysaika!