Pikapaistettua paksoita, parsakaalia ja naudanlihaa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Pikapaistettua paksoita, parsakaalia ja naudanlihaa
n. 500 g naudan sisäpaistia + 2rkl osterikastiketta
n. 350 g paksoita tai kiinankaalia
1 pieni purjo
200 g parsakaalia
4 isoa valkosipulinkynttä
mustapippuria rouheena
1 rkl soijaa
öljyä paistamiseen
Leikkaa
liha poikkisyin ohuiksi suikaleiksi. Irroita paksoista lehdet, leikkaa
tarvittaessa pituussuunnassa keskeltä kahtia. Leikkaa huuhdeltu purjo
ohuiksi suikaleiksi, leikkaa parsa paloiksi. Silppua valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljyä pannussa, pikapaista lihat ja puolet valkosipulisilpusta, mausta osterikastikkeella. Nosta sivuun odottelemaan.
Kuumenna
hieman lisää öljyä, paista hetki parsakaalia, lisää joukkoon loput
valkosipulista, sekä purjo ja paksoi. Kääntele pannussa muutama
minuutti koko ajan sekoitellen. Lisää soija. Kääntele, kunnes paksoi
kutistuu ja muuttuu pehmeäksi. Lisää joukkoon paistetut lihat, sekoita
ja kuumenna. Tarkista maku. Rouhi pinnalle mustapippuria. Tarjoa lisänä
Jasmin-riisiä.