Naudan paistia ja pekonia
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämä oli tosi herkullinen kastike, pekonin ansiosta voisi olla monen miehen makuun.
Naudan paistia ja pekonia
150-170 g pekonia paloiteltuna
1 sipuli silppuna
n. 500 g naudan sisäpaistia
suolaa
mustapippuria rouheena
7,5 dl vettä
n. 1 dl vehnäjauhoja
1-2 rkl tomaattipyrettä
1 rkl (valkoista) sinappia
n. 30 kpl hillosipuleita
Kuumenna
pannu tai kattila, käristä pekonisilppu yhdessä sipulin kanssa, lisää
sisäpaistista poikkisyin leikkaamasi lihasuikaleet, ruskista
kauttaaltaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää osa
vedestä, sekä tomaattipyree ja sinappi. Sekoita jauhot loppunesteeseen
ja kaada seos ohuena nauhana höyryävään nesteeseen, anna kiehua
hiljalleen kymmenisen minuuttia.
Lisää kastikkeeseen hillosipulit, kuumenna.
Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta.