Naudan paistia ja pekonia

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Advertising information


Tämä oli tosi herkullinen kastike, pekonin ansiosta voisi olla monen miehen makuun.

Naudan paistia ja pekonia

150-170 g pekonia paloiteltuna
1 sipuli silppuna
n. 500 g naudan sisäpaistia
suolaa
mustapippuria rouheena
7,5 dl vettä
n. 1 dl vehnäjauhoja
1-2 rkl tomaattipyrettä
1 rkl (valkoista) sinappia
n. 30 kpl hillosipuleita

Kuumenna
pannu tai kattila, käristä pekonisilppu yhdessä sipulin kanssa, lisää
sisäpaistista poikkisyin leikkaamasi lihasuikaleet, ruskista
kauttaaltaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää osa
vedestä, sekä tomaattipyree ja sinappi. Sekoita jauhot loppunesteeseen
ja kaada seos ohuena nauhana höyryävään nesteeseen, anna kiehua
hiljalleen kymmenisen minuuttia.

Lisää kastikkeeseen hillosipulit, kuumenna.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä