Paistettua riisiä

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tämä on loistava ruoka, kun kaapissa on pieniä määriä sekalaista
tavaraa, joka pitäisi hyödyntää. Ainesuhteilla ei juuri ole merkitystä.
Fiilisten pohjalta vaan!

Tässä käytin itse tällä kertaa
herkkusieniä silppuna, porkkanaa viipaleina, paprikasuikaleita,
punasipulia ohuina viipaleina, kesäkurpitsaa suikaleina ja kaapissa
lojunutta raitajuurta, sekä nakkipaloja. Valkosipulia mausteeksi
yhdessä soijakastikkeen kanssa. Niin, ja tietenkin Jasmin-riisiä.

Paistettua riisiä

6 isohkoa herkkusientä
1 punasipuli
1 raitajuuri
2 porkkanaa
1/2 paprika
8 nakkia
3 vs-kynttä
pätkä kesäkurpitsaa
n. 50 g fetaraastetta
n. 6-7 dl keitettyä Jasmin-riisiä
n. 1 dl papuja (kaapista löytyi vielä edelliseltä päivältä jääneitä)
soijaa
persiljaa
mustapippuria

Kuumenna öljyä kattilassa tai isossa pannussa.

Lisää kasvikset
kypsymisjärjestyksessä, ensin porkkanat ja raitajuuri, hetken kuluttua
kaikki loput. Kääntele aineksia hetki, lisää kypsää riisiä, kunnes sitä
on sopivassa suhteessa muiden ainesten kanssa.

Mausta soijalla ja
pippurirouheella.

Tarjoa  sellaisenaan tai esim broilerinkoipien kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä