Paistettua kyssäkaalia, marinoituja possunluita ja curry-inkivääri-broileria

Uusimmat reseptit
Advertising information
Paistettua kyssäkaalia, marinoituja possunluita ja curry-inkivääri-broileria
Paistettua kyssäkaalia:
Silppua sipuli, kuori kyssäkaali,
leikkaa viipaleiksi, joista edelleen ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna
öljyä pannussa, paista sipuli-kyssäkaaliseosta, kunnes saa hieman
väriä. Madalla lämpöä ja sekoittele, kunnes pehmenee. Mausta soijalla.
Marinoidut possunluut:
300-400g possun kylkiluita
puolisen purkkia mango chutneyta
saman verran ketsuppia
3 valkosipulinkynttä hienoksi hakattuna
mustapippuria rouhittuna
liraus etikkaa
paprikajauhetta
currya
soijaa
lusikallinen hunajaa
Sekoita
marinadin ainekset keskenään, leikkaa kylkipalat pieniksi ja marinoi
niitä muutama tunti tai yön yli.
Paista marinadin kanssa ja sekoita
koko ajan muutama minuutti.
Tiputa lämpöä ja hauduttele kannen alla
kypsäksi.
Tarjoa riisin kanssa.